House Party Class Schedules

Brick Bodies Padonia

FREE Team Training
Class Schedule

  • 6:00-7:00am Xcelerate
  • 8:30-9:30am Xcelerate
  • 9:30-10:30am Inferno
  • 5:30-6:15pm TRX

SPACE IS LIMITED – REGISTER HERE

Group Fitness Schedule

  • 6:00-7:00am STRONG by Zumba®
  • 6:00-7:00am Brick Biking
  • 7:15-7:45am CXWORX®
  • 8:30-9:30am BODYPUMP®
  • 8:30-9:15am Pilates Prop-up Party
    • POP IN & PROP UP with Pilates rings, hand weights and resistance balls to deepen your focus and the burn!
  • 9:30 – 10:15am Aqua Burn
  • 9:30-10:30am BODYSTEP®
  • 9:45-10:30am Brick Biking
  • 10:30-11:30am BODYPUMP® (5 min Technique Training – 55 min class)
  • 10:30-11:30am Aqua Arthritis
  • 10:30-11:45am Yoga Fundamentals “Balance Lab”
  • 11:30-12:15am Aqua Arthritis
  • 12:00-12:45pm Building Brick Bodies
  • 12:15-1:30pm NEW TRX Yoga
    • TRX Yoga combines yoga sequences with the TRX Strap to assist those new to their practice, and to deepen the practice of experienced yogis. Improve balance, flexibility, and mindfulness with the help of the TRX Strap and your instructor in this unique class.
  • 1:00-2:00pm BODYFLOW®
  • 4:30-5:30pm BODYPUMP® (5 min Technique Training – 55 min class)
  • 5:30-6:30pm BODYSTEP®
  • 6:00-6:45pm Brick Biking is in the HOUSE!
  • 6:00-7:00pm NEW Yoga Sculpt
    • Yoga Sculpt is a total body workout that combines strength, intensity, cardio, and hand weights with the mental and emotional focus of a traditional yoga practice.
  • 6:45-7:45pm House Party Zumba
  • 6:30-7:30pm Brick Boxing (10 min Technique Training – 60 min. class)
  • 6:30-7:30pm Aqua Boot Camp
  • 7:15-8:15pm Yoga

Brick Bodies Reisterstown

FREE Team Training
Class Schedule

  • 6:00-7:00am Inferno
  • 6:15-7:15pm Inferno
  • 7:00-8:00pm TRX

SPACE IS LIMITED – REGISTER HERE

Group Fitness Schedule

  • 5:30-6:25am Brick Biking (5 min Technique Training – 45 min RPM class)
  • 6:00-6:45am BODYCOMBAT® (5 min BODYCOMBAT® Breakdown – 40 min class)
  • 8:30-9:15am Brick Biking (5 min Technique Training – 45 min Brick Biking class)
  • 8:30-9:15am Building Brick Bodies (5 min Technique Training – 45 min class)
  • 9:00-9:45am H2Run
  • 9:30-10:15am NEW TRX Yoga
    • TRX Yoga combines yoga sequences with the TRX Strap to assist those new to their practice, and to deepen the practice of experienced yogis. Improve balance, flexibility, and mindfulness with the help of the TRX Strap and your instructor in this unique class.
  • 9:30-10:00am CXWORX®
  • 10:00-10:30am CrushIT
  • 10:00-10:45am AquaFlow
  • 10:30-11:25am TONE® (Ladies Only) (10 min TONE Technique – 45 min class)
  • 10:30-11:25am BODYJAM® (10 min BODYJAM® Breakdown – 45 min class)
  • 5:00-5:55pm Yoga (10 min Yoga Fundamentals – 45 min class)
  • 5:30-6:15pm TONE® (10 min TONE Technique – 45 min class)
  • 6:00-6:55pm Yoga (10 min Yoga Fundamentals – 45 min class)
  • 6:00-6:35pm SPRINT® (5 min SPRINT Success Secrets – 30 min class)
  • 6:30-7:25pm STRONG by Zumba® (10 min STRONG Success Secrets – 45 min class)
  • 6:30-7:15pm Aqua Sculpt

Brick Bodies Rotunda

FREE Team Training
Class Schedule

  • 6:30-7:30pm MX45
  • 7:00-7:30pm Tabata Bootcamp

SPACE IS LIMITED – REGISTER HERE

Group Fitness Schedule

  • 6:00-6:55am RPM® (5 min Technique Training – 50-minute class)
  • 9:00-9:30am CXWORX®
  • 9:35-10:05am SPRINT® (5 min SPRINT® Success Secrets, 30 min class)
  • 12:30-1:30pm Vinyasa Yoga (10 min YOGA Fundamentals – 45 min class)
  • 5:25-6:00pm SPRINT® (5 min SPRINT® Success Secrets – 30 min class)
  • 5:30-6:00pm BODYCOMBAT®
  • 5:30-6:30pm BODYFLOW® (10 min BODYFLOW® Breakdown, 45 min class)
  • 6:00-6:35pm SPRINT® (5 min SPRINT® Success Secrets, 30 min class)
  • 6:00-6:30pm CXWORX®
  • 6:30pm NEW TRX Yoga
    • TRX Yoga combines yoga sequences with the TRX Strap to assist those new to their practice, and to deepen the practice of experienced yogis. Improve balance, flexibility, and mindfulness with the help of the TRX Strap and your instructor in this unique class.
  •  6:35-7:35pm BODYPUMP® (15-minute BODYPUMP® Fundamental, 45-minute BODYPUMP® class)

Lynne Brick's Belvedere Square

FREE Team Training
Class Schedule

  • 5:10-5:40am TRX
  • 6:00-7:00am Inferno
  • 8:30-9:30am Soul Body Barre
  • 12:00-1-00pm Inferno
  • 12:00-1:00pm Soul Body Barre
  • 5:30-6:30pm Baltimore Barre

SPACE IS LIMITED – REGISTER HERE

Group Fitness Schedule

  • 5:45-6:45am RPM55®
  • 7:15-8:15am Vinyasa Yoga
  • 8:30-9:30am BODYATTACK®
  • 9:30-10:30am BODYPUMP®
  • 9:30-10:25am RPM55®
  • 9:30-10:30am NEW TRX Yoga
    • TRX Yoga combines yoga sequences with the TRX Strap to assist those new to their practice, and to deepen the practice of experienced yogis. Improve balance, flexibility, and mindfulness with the help of the TRX Strap and your instructor in this unique class.
  • 10:30am NEW ‘HOT’ Yoga Sculpt – Gabriella W.
    • Yoga Sculpt is a total body workout that combines strength, intensity, cardio, and hand weights with the mental and emotional focus of a traditional yoga practice in a heated room.
  • 10:30-11:30am Zumba
  • 1:00-1:30pm SPRINT®
  • 1:30-2:00pm CXWORX®
  • 4:30-5:15pm BODYPUMP®
  • 5:15-6:00pm BODYSTEP®
  • 6:00-6:30pm CXWORX®
  • 6:00-6:30pm SPRINT®
  • 6:30-7:30pm BODYCOMBAT®
  • 6:30-7:30pm BODYFLOW®
  • 7:30-8:30pm Hot Vinyasa Yoga