Thank You for Your RSVP to Our
Reisterstown Summer Block Party!

June 16th: 9am-12pm

Someone from the club will be in touch shortly with more information.

Class Schedule

8:00AM – 8:30AM BODYATTACK Express w/ Dawn (30 min)

8:00AM- 9:00AM Take it to the Turf & Barre w/ Ryan**

8:30AM – 9:00AM CrushIT w/ Dawn (30 min)

8:30AM – 9:15AM H2Run w/ Kim or Mike (45 min)

9:00AM – 9:30AM Brick Biking w/ Dawn (30 min)

9:00AM – 9:30AM BODYPUMP EXPRESS w/ Pam K (30 min)

9:15AM – 10:00AM AquaFlow w/ Kim or Mike (15 min)

9:35AM – 10:05AM SPRINT w/ Pam K (30 min)

9:35AM – 10:05AM CXWORX w/ Dawn (30 min)

10:00AM- 10:45AM LES MILLS TONE w/ Camilla (45 min)

10:10AM – 11:00AM Xtreme Kickboxing w/ Chris

11:15AM – 12:00PM BODYFLOW w/ Kim (45 min)

** Registration Required